Werkwijze

Home / Over ons / Werkwijze

ICT met een menselijke blik

Bij Moovz combineren we een gedegen kennis van software met een menselijke blik. Een persoonlijke benadering, waarbij niet alleen de organisatie(processen), maar ook de mensen binnen die organisatie centraal staan. Op die manier bieden we altijd een oplossing op maat.

Daarin gaan we behoorlijk ver. Zo streven we ernaar om al vóór de eerste testfase zoveel mogelijk angels en foutjes uit de systemen te halen, en deze al zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen. Op die manier ontzorgen we je waar het kan. Ook vinden we dat onze werkwijze aan moet sluiten bij je organisatie en de bedrijfscultuur. Veel luisteren, praten, doorvragen en uitvragen is daarbij belangrijk. We werken altijd professioneel en gaan alleen voor het (aller)beste.

Er is meer:

+

Bij Moovz zorgen we ervoor dat je je systemen en processen zélf kunt beheren. We delen kennis en kunde in onze trainingen, zodat je als organisatie zoveel mogelijk onafhankelijk wordt van ons. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Dan staan we uiteraard nog steeds voor je klaar! Maar liever hebben we dat je het zonder ons kunt. Dat is prettiger voor iedereen.

+

We nemen je mee in onze reis. Ontwikkelen, testen, optimaliseren. Bij ons weet je wat er gebeurt. We trekken ons niet terug in onze programmeerkamers om er vervolgens twee maanden later weer uit te komen, maar houden je betrokken en up-to-date bij alles wat we voor je doen. Dat betekent niet dat we je overstelpen met informatie, wel dat we in ieder fase uitleg geven over het proces.

+

Doorvragen, doorzagen, uitvragen. Bij Moovz zorgen we ervoor dat we het naadje van kous weten voordat we voor je aan de slag gaan. We willen precies weten wat je wil, hoe je processen eruit zien, maar vooral hoe ze eruit moeten gáán zien. Alleen op die manier kunnen we ze optimaal voor je inrichten, terwijl we jou er tegelijkertijd zo min mogelijk mee belasten.

+

Iedere dag gaan wij voor het beste. Een oplossing op maat, die staat als een huis voor de komende jaren. Een flinke energieboost en geweldige positieve flow voor je organisatie. Let work flow!

Meer weten?

Lees meer over onze missie of neem contact met ons op!