Moovz de zorg

Home / Voor wie / Moovz de zorg

Meer tijd aan het bed

In de zorg draait het om mensen. Mensen die zorg nodig hebben én mensen die die zorg verlenen. Hoe efficiënter je processen ingericht zijn, hoe meer tijd en handen er over zijn voor goede zorg. En hoe meer ruimte en mogelijkheden er zijn om de zorg te blijven ontwikkelen. Bij Moovz werken we al jaren aan (ICT-)projecten in de zorg. We kennen de markt en spreken de juiste taal.

Moovz zet de zorg in beweging. We hebben een ruime ervaring in het optimaliseren en implementeren van onder andere HRM-processen, payroll-systemen, logistieke processen, voorraadbeheersystemen en finance-processen voor zorginstellingen. Bij Moovz gaan we er altijd voor om je zoveel mogelijk te ontzorgen en zo min mogelijk te belasten tijdens het hele proces. We zorgen ervoor dat systemen in alle opzichten doen wat jij van ze verwacht, zowel functioneel als technisch. Zodat je je als zorgprofessional volledig kunt richten op wat belangrijk is: goede zorg verlenen. Aan mensen, door mensen.

Meer tijd, energie en mankracht in de zorg?

Moovz voor HR-professionals in de zorg

Als HR-manager of bestuurder in de zorg, ga je voor efficiënte en vlekkeloze HR-processen binnen je organisatie. Hoe soepeler deze processen lopen, hoe hoger de kwaliteit van de zorg die geleverd kan worden. Moovz zorgt ervoor dat al je HR-processen optimaal ingericht worden. Van dossieropbouw en werving & selectie tot salarisverwerking, verlof, verzuim en inrichting Wet Verbetering Poortwachter. Wij zijn dé specialist in HR-optimalisatie in de zorg. Dat doen we bovendien altijd op maat: met software die perfect bij je organisatie past.

Jij zorgt voor mensen, wij voor optimale processen

Eenvoudig, snel en efficiënt. Dat zouden HR-processen in de zorg moeten zijn. Jij wilt je immers niet alleen focussen op de administratieve zaken rondom je zorgmedewerkers, maar juist ook op hun werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling en/of strategische personeelsplanning. Bovendien is de zorg voortdurend in beweging. Bezuinigingen, marktwerking en andere ontwikkelingen in de branche vergen een grote mate van veerkracht. Hetzelfde werk moet gedaan worden met minder mensen, mét behoud van kwaliteit. Daarnaast heb je in de zorg te maken met verschillende shifts en onregelmatige werktijden, waardoor je veel administratieve handelingen kwijt bent met planning, het registreren van gewerkte uren en het berekenen van onregelmatigheidstoeslagen. Moovz ontzorgt je hierbij. Wij richten je HR-software zo in, dat je met één klik al je belangrijke zaken regelt. Jij zorgt voor mensen, wij voor optimale processen!

Van A tot Z, altijd op maat

Wist je dat slechts 15% van de zorginstellingen een optimaal medewerkersdossier heeft? En dat terwijl een sluitend personeelsdossier in tal van situaties zorgt voor een snellere, prettigere en efficiëntere afwikkeling. Bij Moovz helpen we je graag met de perfecte inrichting van je personeelsdossiers. Maar ook de processen en software rondom planning (slim roosteren van medewerkers), verzuim, inrichting Wet Verbetering Poortwachter, verlof, salaris en werving & selectie optimaliseren we graag. Van A tot Z kunnen we de HR-processen binnen je zorgorganisatie op ons nemen. We begrijpen bovendien dat de ene zorginstelling de andere niet is. Daarom werken we altijd op maat: afgestemd op jouw organisatie, met de wensen, behoeften en ontwikkelingen die binnen jouw zorginstelling leven.

Neem contact op

Bekijk ook:

Moovz het onderwijs
Moovz in andere branches

Meer weten?

Lees verder over software implemenatie, proces optimalisatie, onze werkwijze of neem contact met ons op!

Sparren over een passende oplossing voor jouw organisatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We gaan samen in gesprek en komen tot een maatwerk oplossing passend bij de uitdaging voor jouw organisatie!

Neem contact op