Hoe wij de helden in de zorg laten focussen op dat waar zij écht goed in zijn; zorg leveren!

De afgelopen jaren is meermaals gebleken dat ons zorgpersoneel op momenten waardevoller is dan wie dan ook. Door complexe processen en veel papierwerk bij ze weg te nemen door te digitaliseren krijgen ze meer tijd om zich te focussen op dat waar zij écht goed in zijn. Zorgen voor patiënten met alle aandacht aan het bed.

De zorgsector is er één waar wij onszelf thuis voelen. We hebben er met genoegen vele projecten mogen doen. Zo nu ook bij WIJdezorg. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Zoeterwoude-Dorp. Zij kwamen bij ons met de vraag; kunnen jullie ons helpen met het implementeren van AFAS-software? We zoeken namelijk een interne projectleider die ons begeleidt en aanstuurt in alle zaken die nodig zijn bij een implementatie en die de inrichting bewaakt en dat de processen volgens Wijdezorg ingericht worden.

De oplossing van Moovz

Op basis van de wensen en verwachtingen van WIJdezorg hebben we de AFAS-software ESS/MSS en Payroll op maat ingericht. Door eerst veelvuldig in gesprek te gaan en daarnaar te handelen hebben we WIJdezorg een oplossing kunnen bieden die past bij het bedrijf en het personeel. Hiermee is een optimalisatie slag na Go Live voorkomen en daarmee tijd en geld bespaart.

Tevens hebben we een conversieslag van documenten begeleidt en na Go Live hebben we de module Werving en Selectie – indienst (vaste medewerker en stagiair) en Wet Verbetering Poortwachter ingericht

Yolanda Heemskerk is zeer betrokken geweest bij deze implementatie. Zij is medewerker personeelszaken bij WIJdezorg en daarmee een belangrijke pion in onze samenwerking. Zij heeft het volgende te zeggen over onze samenwerking:

“Ik ervaar de samenwerking met Moovz als prettig! Ik ken ze als een betrokken partij die zich echt verdiept in de situatie van WIJdezorg. Zij luisteren goed en kijken wat wij nodig hebben. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd, met name in de zorg, weten ze dat goed te vertalen naar een passende oplossing. Die ervaring in de zorg werkt extra prettig. Ze kennen de functies, de CAO en de begrippen waar wij mee werken. Dat zorgt voor een soepele communicatie. Daarnaast zijn ze zowel zakelijk als privé een prettige gesprekspartner. Al met al een positieve samenwerking.”

Yolanda haar collega’s van ICT ervaren Moovz als een betrokken partij met korte lijntjes waardoor de communicatie altijd snel en soepel verloopt.

We zijn blij dat we WIJdezorg wat meer ruimte hebben kunnen geven waardoor zij nog meer tijd overhouden aan het bed. Daar zijn ze immers goed in!

Zelf ook op zoek naar hulp bij de herinrichting van jouw HR systeem?