AFAS-experts

Home / Over ons / AFAS-experts

AFAS-experts

Van origine zijn we bij Moovz experts op het gebied van AFAS. We zijn specialisten in het automatiseren en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen op basis van deze software. In ons portfolio vind je dan ook veel projecten die te maken hebben met de implementatie of optimalisatie van AFAS-systemen. Vaak zijn dit projecten op het gebied van HRM, payroll, outsourcing, detachering en/of finance. Ons team AFAS-consultants bestaat uit specialisten met een hoog kennisniveau: ze hebben de juiste opleidingen en certificaten, en bovendien een zeer ruime ervaring op het gebied van de software van AFAS.

Heb je software van AFAS, dan kun je dus bij ons terecht voor een optimalisatieslag. Ook met een volledige nieuwe implementatie van een AFAS-systeem helpen we je graag verder. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk onze referentiecases of neem contact met ons op!

Méér dan alleen AFAS…
Het feit dat we experts zijn op het gebied van AFAS, betekent niet dat we ons beperken tot AFAS. Jouw vraagstelling, wensen en ambities staan hierbij centraal. Past een ander softwaresysteem, zoals SAP of Exact, beter bij je vraag? Ook dat is mogelijk bij Moovz! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.